17 / 04 / 2024

İBB, Kağıthanede kullanım hakkı karşılığı otopark yaptıracak!

İBB, Kağıthanede kullanım hakkı karşılığı otopark yaptıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Kağıthane, Çağlayan Meydanı’nda intifa hakkı karşılığı zeminaltı otopark yapılmasını ve 30 yıl süreyle işletilmesi işini ihale edecek



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Kağıthane, Çağlayan Meydanı’nda intifa hakkı karşılığı zeminaltı otopark yapılmasını ve 30 yıl süreyle işletilmesi işini ihale edecek.

Tahmini yatırım maliyeti 18 milyon TL, geçici teminatı 540 bin TL ve yıllık asgari tahmini kira bedeli ise toplam 250 bin TL olarak belirlendi.

İhale 5 Ocak 2011 saat 12.00’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu’nda yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

----

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane İlçesi, Çağlayan Meydanında, intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yaptırmak ve 30 yıl süreyle işletmeye vermek üzere ihale açtı.
        
İşin yapım süresi 12 ay, işletme süresi ise 30 yıl olarak belirlendi.
        
Takribi yatırım maliyeti 18 milyon lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 540 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.
        
İhale, 5 Ocak 2010 tarihinde saat 12.00’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığında "pazarlık" usulü ile gerçekleştirilecek.
        
Katılımcılar ihaleye ait şartnameyi bedel ödeyerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden temin edebilecekler.
        
Söz konusu ihalede yeterlilik başvuruları, 3 Ocak 2011 tarihinde saat 16.30’a kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesine yapılacak.
AA


Geri Dön