27 / 04 / 2024

İBB Perpa Towers hisselerini satışa çıkardı!

İBB Perpa Towers hisselerini satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Perpa Tower's hisselerini satışa çıkardı



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Perpa Ticaret Merkezi'nin hemen önünde yer alan ve üzerine 4 kulenin yapılacağı projedeki hisselerini satışa çıkardı. İhale 24 Mart Çarşamba günü saat 12.00'de yapılacak.

Şişli'deki Perpa Ticaret Merkezi ile E-5 arasındaki bu arsaya 320 bin 990 metrekare inşaat yapma imkanı mevcut. Yapılacak olan 40 katlı dört kulede AVM, otel, kongre turizmi ve rezidans gibi farklı imkanları tek kompleks içinde bir araya getirme imkanı olacak. Bilindiği gibi Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan da  yaptığı açıklamada merkezi lokasyonlarda inşaat yapma kararı aldıklarını ve bu arsanın ihalesine girmek istediklerini açıklamıştı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre Perpa Towers, bölgenin tek MIA 4 imar planlı bölgesinde ve E5 ile TEM'in kesişme noktasında yer alıyor. Her iki köprüye, hava alanına ve şehrin merkezi noktalarına ulaşım son derece kolay. Toplam inşaat alanı 320 bin 990 metrekare olacak.

İstekliler şartnameyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürlüğü Fuat Paşa Cd. No 66 Kat 4 Mercan Fatih-İstanbul adresinden bin TL'ye alabilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com


Geri Dön