19 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu 7 sahili birden denetledi!

İbrahim Karaosmanoğlu 7 sahili birden denetledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 7 sahili birden denetledi. Karaosmanoğlu “Kandıra ilçemize ve sahillerimize uyguladığımız projeler ve yatırımlarla insanımıza yakışan çalışmaların ortaya çıkması bizleri mutlu ediyor" dedi




Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Karadeniz’in Sarısu, Seyrek, Bağırganlı, Kerpe, Kumcağız, Kefken ve Cebeci sahillerinde inceleme gerçekleştirdi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ve birim müdürleri de yapılan teknik gezide hazır bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kandıra ilçemize ve sahillerimize uyguladığımız projeler ve yatırımlarla insanımıza yakışan çalışmaların ortaya çıkması bizleri mutlu ediyor. Ancak bunu yeterli görmüyor insanımıza daha güzel yaşam alanları oluşturmak için ekibimizle projeler üretiyoruz” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca sahillerde yapılacak çalışmaların etüt projeleri tek tek harita üzerinde inceledi.



“SAHİLLERİMİZİ HALKIMIZA KAZANDIRDIK”


Yerel yönetimler olarak temel amaçlarının kamu ve halk yararına hizmetler olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kandıra sahillerimizin her noktasını hem ilçe sakinlerinin hem de iç turizme kazandırılması için çalışıyoruz. Ekiplerimiz sahillerimizin güzelleştirilmesi anlamında yoğun biçimde çalıştılar, çalışmaya devam edecekler. Bizim derdimiz halkımıza hizmettir. Bu anlayışla şehrimizin her yerin karış karış geziyor, çalışmaları yerinde denetliyoruz” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu güne Sarısu’da incelemeler yaparak başladı. Sarısu, Seyrek, Bağırganlı ve Kerpe’de denetlemeler yapan ve gerçekleştirilecek projeleri de tek tek inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, ekibine yaz sezonu tüm hazırlıkların bitmesi için talimat verdi.



“TEMİZ SAHİL, YEŞİL PARKLAR VE HUZURLU BİR ÇEVRE”


İki sevgiliyi buluşturacağız sloganıyla kente hizmet etmeye yıllarca önce başladıklarını sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Temiz sahil, yeşil parklar ve huzurlu bir çevre için yoğun bir yatırım programı gerçekleştirdik. Halkımız Karadeniz sahillerimizde huzurlu bir yaz sezonu geçiriyorlar. Bu dönemde de yapacağımız yatırımlarla da vatandaşımız yine bu bölgede keyifli bir zaman geçirmesi için çalışacağız” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu daha sonra Kumcağız, Kefken ve Cebeci de incelemeler yaparak burada da yapılacak projelerr hakkında detaylı bilgi aldı.



“CENEVİZ LİMANI ORTAYA ÇIKARILACAK”


Kentin tarihi geçmişine sahip çıkan ve bu noktada önemli eserleri ortaya çıkarak şehre hediye eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kerpe’de geçmişin önemli bir izini gün yüzüne çıkaracak. Tarihi Ceneviz limanının kente kazandırılması için sürdürülen ihale çalışmasının bitmesinin ardından, projeyi yerinde inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, kente önemli bir tarihi dokunun kazandırılacağını ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımız güvenle ve kendisine yakışan bir ortamda mutlu anlar geçirecek. Bizim amacımız gülen yüzler görmektir” dedi. Vatandaşlarla sohbet eden, onların beklentilerini ve fikirlerini de dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, yeşile, parklara ve sahillere gösterilen ilginin ve sahiplenmenin Büyükşehir tarafından devam edileceğini de belirtti. Doğal güzelliklerin korunacağı da vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentimiz her anlamıyla güzelleşecek ve gerçek sahibi olan halkımız bu yerleri gönül rahatlığıyla kullanacaktır” dedi.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön