25 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu: Kandıra’ya üst düzey yatırım yaptık!

İbrahim Karaosmanoğlu: Kandıra’ya üst düzey yatırım yaptık!

İbrahim Karaosmanoğlu,Kandıra’nın Akçaova bölgesindeki köy muhtarlarını kabul etti. Muhtarların yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettikleri Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra’ya ilçe merkezinden köylerine, sahillerine kadar üst düzey yatırım yaptık’’dedi





Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Akçaova bölgesindeki köy muhtarlarını kabul etti. Muhtarların yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettikleri Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra’ya ilçe merkezinden köylerine, sahillerine kadar üst düzey yatırım yaptık’’ dedi.


KÖY MUHTARLARI ZİYARET


Kandıra’nın Akçaova bölgesinde yer alan köylerin muhtarları, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı’nın da hazır bulunduğu ziyarette köy muhtarları, Başkan Karaosmanoğlu’na Kandıra’ya yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti


İHTİYAÇLARI İLETTİLER


Başkan Karaosmanoğlu’nun her fırsatta Kandıra’nın köylerine konuk olduğunu hatırlatan muhtarlar, ‘’Başkanımız Karaosmanoğlu’nun köylerimize ne kadar önem verdiğini biliyoruz’’ ifadesini kullandı. Muhtarlar, yapılan çalışmaların yanı sıra köylerinin ihtiyaçlarını da Başkan Karaosmanoğlu’na iletti.


MUHTARLAR HİZMET YARDIMCIMIZ


Kocaeli’nin ve Kandıra’nın tüm köylerine hizmet ettiklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Suyu akmayan, yolu olmayan köyümüz kalmayacak diye yola çıktık ve bu yolda çok önemli mesafeler aldık. Elbette ihtiyaçlar ve yapılacak işler bitmez. Özellikle Kandıra’da üst düzey yatırımlara imza attık. Mavi Bayraklı halk plajıyla, sahil düzenlemeleriyle, yollarıyla ve yapımı devam eden Namazgah Barajı’yla Kandıra’nın geleceği çok parlaktır. Bu hizmetlerde muhtarlar bizim en büyük yardımcılarımızdır’’ şeklinde konuştu.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön