28 / 03 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu: Kandıra sahillerimizde su sıkıntısı olmayacak!

İbrahim Karaosmanoğlu: Kandıra sahillerimizde su sıkıntısı olmayacak!

İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra’nın Köy muhtarları ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu “Kandıra’da sahillerimizde su sıkıntısı vardı. Şimdi Namazgah Barajı’mızın tamamlanmasıyla bu sıkıntımızı giderdik.”dedi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Kandıra’nın Köy muhtarları ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu “Kandıra’da sahillerimizde su sıkıntısı vardı. Şimdi Namazgah Barajı’mızın tamamlanmasıyla bu sıkıntımızı giderdik.”dedi.


 


İNŞALLAH CENTİLMENCE BİR SEÇİM OLUR


Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ve Kandıra’nın köy muhtarları ve muhtar adayları katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Büyükşehir eliyle Kandıra’da yapılan hizmetlerden bahsetti. “Kandıra sahillerimizde su sıkıntısı vardı. Şimdi Namazgah Barajı’mızın tamamlanmasıyla bu sıkıntımızı giderdik. Bu barajı kendi öz kaynaklarımızla yaptık. Biz Kandıra’ya hizmeti sizlerle beraber yapıyoruz. Sizler de seçim yarışına girecekseniz. İnşallah centilmence bir seçim olur. Kaybeden kazananı tebrik eder” dedi. Köken de “Hep birlikte 30 Mart sabahı seçime gireceğiz. Hayırlısı neyse o olsun. Hepinize başarılar diliyorum’’ diye konuştu.


 


MUHTARLARA PLAKET


Kandıra Köy Muhtarlığı seçimlerinde bu dönem aday olmayacak Ağaçağıl Köyü Muhtarı Ali Türkyılmaz, Cebeci Köyü Muhtarı Firdevs Kanyılmaz, Kefken Köyü Muhtarı İsmail Buruş, Merkez Erikli Köyü Muhtarı Mustafa Kırtay ve Pirceler Köyü Muhtarı İsmet Tezcan’ a Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön