24 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu kocaeli projeleri

İbrahim Karaosmanoğlu kocaeli projeleri

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit’te yapımı tamamlanan Kadıköy katlı otopark ve Avrupa’nın En Büyük Kâğıt Müzesi olacak SEKA Kâğıt Fabrikasını yerinde inceledi.

Kocaeli'de ulaşım projelerine hız verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu toplantıda yaptığı açıklamada, “GOSB ve diğer organize sanayi bölgelerinin otoyol bağlantıları için proje çalışmalarımız sürüyor. Yakın zamanda netlik kazanacak" dedi

İbrahim Karaosmanoğlu 7 sahili birden denetledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 7 sahili birden denetledi. Karaosmanoğlu “Kandıra ilçemize ve sahillerimize uyguladığımız projeler ve yatırımlarla insanımıza yakışan çalışmaların ortaya çıkması bizleri mutlu ediyor" dedi

İbrahim Karaosmanoğlu: Yabancı yatırımı önemsiyoruz!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Weidmann Fabrikası’nı ziyaret ederek fabrika yönetimi ve işçilerle bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu Yabancı yatırımların Kocaeli için kazanç olduğunu söyledi...

İbrahim Karaosmanoğlu: Filomuzu güçlendirmek için 200 otobüs alacağız!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 65 yaş ve üstü dahil tüm yolcuların seri, kaliteli, ucuz seyahat etmesi için 200 otobüs alacaklarını söyledi. Karaosmanoğlu, “Yeni otobüslerle araç filomuzu güçlendireceğiz" dedi

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ye 47 proje ile 286 milyon TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Kocaeli Demirciler Konağı'nın restorasyonu tamamlanıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, restore çalışmaları tamamlanmak üzere olan Demirciler Konağı'nın tarihe ışık tutacağını söyledi.

Akçaray, Kocaeli Stadyumuna kadar uzayacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tramvay projesinin Kocaeli Stadyumuna uzatılması konusunda proje çalışmalarına başladıklarını müjdeledi.

Kocaeli'deki yapıların yüzde 99'u kontrol altında!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nda konuştu. Karaosmanoğlu, Kocaeli'deki yapıların yüzde 70'i ruhsatsız ve plansızdı ama şimdi yüzde 99'u kontrolümüz altında" şeklinde konuştu.

Kocaeli'ye 112 Acil İstasyonu binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bağçeşme’deki eski Mezarlıklar Şube Müdürlüğü’nün bir bölümünü İzmit 8 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu olarak hizmet vermesi için İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis etti. 

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Kocaeli'ne metro müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bölgede hayata geçirilen tramvay ve İzmit’teki yeni trafik düzenlemesine dair açıklamalarda bulundu. Karaosmanoğlu, vatandaşlara metro müjdesi de verdi.

Kocaeli'ne metro müjdesi!

İzmit Akçaray tramvay projesinin bu yıl hizmete açılacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'ne metro müjdesi verdi. Metro, Gebze-Darıca arasında olacak.

İbrahim Karaosmanoğlu kocaeli projeleri Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu kocaeli projeleri


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit’te yapımı tamamlanan Kadıköy katlı otopark ve Avrupa’nın En Büyük Kâğıt Müzesi olacak SEKA Kâğıt Fabrikasını yerinde inceledi. Cumhuriyet tarihinin ilk sanayi kuruluşlarından olan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 1,5 yıldır devam eden restore çalışmalarının tamamlanmasının ardından Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın da en büyük kâğıt müzesi olarak yakında hizmete girecek.



TARİHİ MAKİNELER ONARILDI


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Antikkapı A.Ş Genel Müdürü İslam Yücel ve teknik personellerin eşlik ettiği incelemelerde, Başkan Karaosmanoğlu Kadıköy katlı otopark ve Seka Kâğıt Fabrikası Müzesi hakkında yapılan çalışmalarının son durumunu yerinde gördü. Yaklaşık 1,5 yıl süren restore çalışmaları kapsamında üretimde kullanılan tarihi makineler onarılarak ilk günkü görünümüne kavuşturuldu. Avrupa'nın en büyük kağıt müzesinin 2015...