16 / 04 / 2024

İbrahim Okka kimdir?

İbrahim Okka kimdir?

Okkalar İnşaat yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka kimdir? İbrahim Okka, Okkalar İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İbrahim Okka, ne zamandır inşaat sektörü içinde? İşte İbrahim Okka'nın biyografisi...



İbrahim Okka kimdir? 

İbrahim Okka, Okkalar İnşaat yönetim Kurulu Başkanı. Aslen Konyalı olan İbrahim Okka, Okkalar İnşaat’ı 1976 yılında kurdu.


Sektörde 5 binden fazla konut projesini geliştiren isim olan İbrahim Okka:

“Firmamız, kendisinden beklenen her türlü hizmeti alanındaki profesyonel kadrosu ve iş bitirmekteki hız ve kalitesiyle sunarak kendi sektörününde yerini almıştır. Yaptığımız konutu sattıktan sonra işimizin bitmiş olduğunu düşünmüyoruz. Satıştan sonra yapım esnasında oluşabilecek mühendislik hatalarına karşı garanti veriyoruz. Ayrıca dağıttığımız anket formları aracılığıyla müşterilerimizin arzu ve isteklerini belirliyoruz" dedi.


Okkalar İnşaat 

Okkalar İnşaat, İbrahim Okka tarafından 1976 yılında kuruldu. 1980’li yıllara kadar taahhüt işleri yapan firma, Konya ve İstanbul’da konut projeleri inşa etmeye başladı. Daha sonra da iş merkezi, ticari binaları inşa etti. 

1 milyon metrekare inşaat alanından fazla konut ve ticari birim inşa eden Okkalar İnşaat, 35 yıldır 5 binden fazla aileyi ev sahibi yaptı. Konya’dan sonra İstanbul’un merkezi lokasyonlarında ses getiren projeler inşa etmeye başlayan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka’dır. 


Okkalar İnşaat projeleri:

Samira Evleri-Konya, Almina Evleri-Konya, Pamira Evleri-Konya, Reyhan Sitesi-Konya, Akıncılar Sitesi-Konya, Barış Sitesi-Konya, Şeker Evleri-İstanbul, Okkalar İş Merkezi-İstanbul, Hakim Konakları-Konya, Arma Business & Life-İstanbul, Yakamoz Sitesi-Konya, Alya Park Evleri-Konya, Aselya Sitesi-Konya, Fulya Sitesi-Konya. 




Okkalar İnşaat misafirlerini Hakim Konakları'nda ağırladı!
Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde İbrahim Okka'yı ağırladı!



Geri Dön