18 / 04 / 2024

İbrahim Taygun Ertem, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

İbrahim Taygun Ertem, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş.  Tek-Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olan İbrahim Taygun Ertem görevinden istifa etti...



Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu görev değişikliği hakkında açıklama yaptı. 

Tek-Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan İbrahim Taygun Ertem görevinden istifa etti. İbrahim Taygun Ertem'in yerine Seyfettin Çilesiz geldi.

Tek-Art İnşaat'ın KAP açıklaması: 
TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ ünvanlı  237750 ticaret sicil no.lu şirketimizin Yönetim Kurulu Toplantısı Soner YILMAZ Başkanlığında toplandı.

aki müraacatı ile yönetim kurulu üyeliğinden istifasını talep eden; şirketimizin Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan İbrahim Taygun ERTEM (Aynı Zamanda Denetimden Sorumlu Komite Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi)'in istifasının kabul edilmesine,

Görevinden ayrılan İbrahim Taygun ERTEM'in yerine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca ilk Genel Kurul toplantısında onaylanmak üzere Sn. Seyfettin ÇİLESİZ (Yargıtay Onursal Üyesi)'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi (Aynı Zamanda Denetimden Sorumlu Komite Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi, Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi) olarak seçilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön