29 / 03 / 2024

ICCI 2013 yarın Taner Yıldız tarafından açılıyor!

ICCI 2013 yarın Taner Yıldız tarafından açılıyor!

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 24 – 25 - 26 Nisan 2013 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.



ICCI 2013 açılışına ve konferansına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mahmut Mücahit Fındıklı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Murat MERCAN, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, EPDK Başkanı Hasan Köktas?, TÜSI?AD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, MÜSI?AD Yönetim Kurulu Başkanı Nail Olpak, ICCI Yürütme Kurulu Başkanı / ETKB Müsteşar Yardımcısı Dr. Selahattin Çimen ve Dünya Enerji Ajansı Baş Ekonomisti Fatih Birol katılacak.


Türkiye’nin bulunduğu coğrafyadaki en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ve konferansı olan ICCI 2013’te ulusal ve uluslararası en güçlü, en önemli enerji şirketleri yer alacak. Dünya enerjisi şirketlerinin kalbinin 3 gün boyunca İstanbul’da atmasını sağlayacak fuara 15 bin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.


Geri Dön