26 / 04 / 2024

İçmeler'e Bodrum Gulet Limanı sözü!

İçmeler'e Bodrum Gulet Limanı sözü!

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Kumbahçe'deki Ali Cengiz Kafe'de toplantı yaptı. Kocadon' un toplantısı, katılımın fazla olması nedeniyle miting havasında geçti...



Başkan Mehmet Kocadon, Kumbahçe mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. Kocadon, İçmeler'de Bodrum Gulet Limanı yapma sözü verdi. Bodrum Belediye Başkanı ve CI IP Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Kumbahçe'deki Ali Cengiz Kafe'de toplantı yaptı. 


Kocadon'un toplantısı, katılımın fazla olması nedeniyle miting havasında geçti. 


'Mücadelemiz sürecek' 


Kocadon, "Bodrum'un yarımada bazında yapılması gereken daha çok işleri var. Gelip sizin karşınızda ahkam kesecekler. 

Diyecekler ki altyapınızı, üst yapınızı yapacağız, ulaşım kolaylığı sağlayacağız, otogarı düzenleyeceğiz. Fakat, Muğla Büyiıkşehir Belediyesi'nin izni olmadan şu caddeye kazma bile vuramazsın, çivi çakamazsm. Sadece tavsiye edebilirsin" dedi. Bodrum gulet imalatının yapıldığı tersane bölgesi olan Içmeler'e büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Kocadon, "Bu güzel guletlerimizin yapıldığı içmeler bölgemiz için geçen seçimde çok mücadele etmiştim. Hem imar planları olsun hem kabloların yeraltına alınması olsun; özellikle ara yolların açılarak arkadaki tersaneci arkadaşlarımızın da teknelerini rahat indirip çekebilmeleri için bir mücadele içine girmiştik. Şimdi de İçmeler bölgesini bir Bodrum Gulet Limanı' yapmak için mücadele içindeyiz. Bunu da önümüzdeki sezonda başarmak, benim en büyük görevim olacak" dedi. 


Posta Bodrum


Geri Dön