19 / 04 / 2024

içmeler bodrum

içmeler bodrum

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Kumbahçe'deki Ali Cengiz Kafe'de toplantı yaptı. Kocadon' un toplantısı, katılımın fazla olması nedeniyle miting havasında geçti...

Bodrum'daki orman yangınında 1 hektarlık alan zarar gördü!

Bodrum'un İçmeler beldesinde belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangınında 1 hektarlık ormanlık alan zarar gördü

Tuzla İçmeler Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi 6059 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile 6060 ada 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 11 parseller ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

İnşaat yapanlar, yapacak olanlar dikkat! Otoparktan, konut alanına kadar birçok değişiklik yapıldı!

İnşaat yapanlar ve yapacak olanlar için çok önemli bir haber geldi. Yönetmelikte yapılan değişiklikle bodrum katlarına yapılacak zorunlu otoparktan, ofislerin konut alanına dönüştürülmesine kadar birçok değişiklik yapıldı.

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

Tuzla Aydınlı ve İçmeler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı ve İçmeler Mahallesi 1/5000 ve UİP-34790197 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Tuzla İçmeler’deki askeri alanın plan değişikliğine itirazlar kabul edildi!

Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi'nde imara açılan 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın planları, itirazlar üzerine yeniden değiştirildi. AVM, otel ve konut imarına açılan askeri alana itirazlardan sonra “park” ve “devlet ormanı” fonksiyonları ilave edildi. 

Ebru Polat Bodrum'da villa kiraladı!

Şarkıcı Ebru Polat yaz tatili için Bodrum'da yazlık kiraladı. Polat yazlık için 100 bin TL kira ödüyor. 

Berkay Şahin günlüğü 25 bin TL'ye villa kiraladı!

Şarkıcı Berkay Şahin ailesi ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'da villa kiraladı. Villanın günlük kirası 25 bin TL. 

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Sinpaş GYO'nun Marmaris İçmeler'deki 2 arsasının değerleme raporu!

Sinpaş GYO Muğla Marmaris İçmeler'de yer alan 1598 ve 2518 parsellere ait 2 adet arsaya ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı. 

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

içmeler bodrum Haberi

içmeler bodrum

Başkan Mehmet Kocadon, Kumbahçe mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. Kocadon, İçmeler'de Bodrum Gulet Limanı yapma sözü verdi. Bodrum Belediye Başkanı ve CI IP Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Kumbahçe'deki Ali Cengiz Kafe'de toplantı yaptı. 


Kocadon'un toplantısı, katılımın fazla olması nedeniyle miting havasında geçti. 


'Mücadelemiz sürecek' 


Kocadon, "Bodrum'un yarımada bazında yapılması gereken daha çok işleri var. Gelip sizin karşınızda ahkam kesecekler. 

Diyecekler ki altyapınızı, üst yapınızı yapacağız, ulaşım kolaylığı sağlayacağız, otogarı düzenleyeceğiz. Fakat, Muğla Büyiıkşehir Belediyesi'nin izni olmadan şu caddeye kazma bile vuramazsın, çivi çakamazsm. Sadece tavsiye edebilirsin" dedi. Bodrum gulet imalatının yapıldığı tersane bölgesi olan Içmeler'e büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Kocadon, "Bu güzel guletlerimizin yapıldığı içmeler bölgemiz için geçen seçimde çok mücadele etmiştim. Hem imar planları olsun hem kabloların yeraltına alınması olsun;...