26 / 04 / 2024

İdealist GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İdealist GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İdealist GYO, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verildi. 



İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşunun seçilmesi hakkında açıklama yaptı. 

İdealist GYO Yönetim Kurulu 19 Mart 2021 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına aldı. Buna göre, Denetimden Sorumlu Komite tarafından da önerildiği üzere, Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ" hükümleri ile SPK'nın konuya ilişkin kararlarına uygun olarak ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu uyarınca, şirket tarafından 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ve Genel Kurul onayına sunulmasına, karar verildi. 

İdealist GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu 19.03.2021 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

Denetimden Sorumlu Komite tarafından da önerildiği üzere, Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ" hükümleri ile SPK'nın konuya ilişkin kararlarına uygun olarak ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu uyarınca, Şirketimizin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş. 'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ve Genel Kurul onayına sunulmasına, karar verilmiştir.


Geri Dön