29 / 03 / 2024

İder Mobilya ile sonbahar evinizde!

İder Mobilya ile sonbahar evinizde!

Modern mobilyalarıyla yaşam alanlarını canlandıran İder Mobilya, Göreme koltuk takımıyla huzuru ve konforu evlerinize getiriyor. Krem renginin hakim olduğu Göreme koltuğun yastıklarında ise koyu kahverengi tonlar ve uyumlu çiçek desenleri göze çarpıyor.



Modern mobilyalarıyla yaşam alanlarını canlandıran İder Mobilya, Göreme koltuk takımıyla huzuru ve konforu evlerinize getiriyor.  Krem renginin hakim olduğu Göreme koltuğun yastıklarında ise koyu kahverengi tonlar ve uyumlu çiçek desenleri göze çarpıyor.  

Geniş oturma alanı sayesinde istediğiniz şekilde dinlenmeye imkan veren İder Mobilya Göreme koltuk, estetik güzelliğiyle olduğu kadar fonksiyonelliğiyle kullanıcılarından tam not alıyor.  Yatak olabilme özelliğiyle çok amaçlı kullanılabilen bu koltuklar sandıklı saklama bölmesiyle de dolabınızdaki fazlalıklara yer açıyor… 

Huzur ve sakinlikten ilham alınarak tasarlandı

Kolçak kısmındaki şeritleri şıklığı yansıtıyor. İki adet üçlü koltuk ve tekli berjerden oluşan Göreme koleksiyonu ile siz de evinize yalın bir güzellik katabilir, konforunuzu ikiye katlayabilirsiniz. 


Geri Dön