29 / 03 / 2024

İder Mobilya İzmir'deki ikinci mağazasını Çiğli’de açtı!

İder Mobilya İzmir'deki ikinci mağazasını Çiğli’de açtı!

İder Mobilya, satış ağını genişletiyor. Mehmet Pınarbaşı "Çiğli’de açarak İzmirlilerin taleplerine yanıt vermeye devam ediyoruz.” dedi.




Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerini ikinci mağazası ile  İzmir  halkıyla buluşturmaya devam eden İder Mobilya, satış ağını genişletiyor. Sektördeki 29 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 27 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder Mobilya’nın yeni mağazasında; modern tarzda yemek odası, yatak odası, TV ünitesi, koltuk takımı, köşe takımı, genç odası, baza,yatak, halı ve ev aksesuarları satışa sunuluyor.


“Hedefimiz 2016 yılı içinde çok daha fazla noktaya ulaşmak”

Mağaza açılışında konuşan İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı; “Yatırımlarımızahız kesmeden devam ediyoruz, 2016 yılı içerisinde de şubeleşme çalışmalarını hızlandırarak daha fazla noktada tüketicilerimizle buluşmayı hedefliyoruz, yurtiçinden gelen girişimcilerin bayilik taleplerini de değerlendirmeye devam ediyoruz.” diye belirtti.


Mehmet Pınarbaşı, İder Mobilya olarak sektörün kalite çıtasını yükseltmeyi ilke edindik diye ifade ederken, “Açtığımız büyük metrekareli mağazalarla da, bu kaliteyi ve çeşitliliği ulaşılabilir fiyatlarla daha geniş bir kitleye sunmayı, Türkiye’nin farklı noktalarından tüketicilere ulaşmayı amaçlıyoruz. İzmirlilerin markamıza gösterdikleri yoğun ilgiden çok memnunuz, ikinci mağazamızı Çiğli’de açarak İzmirlilerin taleplerine yanıt vermeye devam ediyoruz.” dedi.


İder Mobilya İzmir deki ikinci mağazasını Çiğli’de açtı!


www.idermobilya.com


Geri Dön