28 / 03 / 2024

İder Mobilya yeni koleksiyonlarını İSMOB’da!

İder Mobilya yeni koleksiyonlarını İSMOB’da!

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacak olan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.



Türkiye’de ve yurt dışında bulunan toplam 28 mağazası ile kullanıcılarıyla buluşan İder Mobilya, evlerde yaşam alanlarını zenginleştiren koleksiyonlar sunuyor. Tasarım yönü güçlü olan marka, yenilikçi bakış açısıyla mobilyalarındaki işlevsellik farkını da ortaya koyuyor.

Koleksiyonlarda fonksiyonellik ön planda

İder Mobilya’nın yatak odası, yemek odası, koltuk takımı ve tv ünitesi gibi ürün gruplarının dışında çeşitli aksesuarların da sergileneceği standında, fuara özel koleksiyonlar yer alacak. İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, yeni koleksiyonlarında fonksiyonelliği daha ön plana çıkarttıklarını belirterek “Yeni ürün konsepti geliştirme, kaliteli hizmet sunma ve uygun fiyat politikamızla sektörde oldukça iddialıyız, İSMOB Fuarı’nda da sergilediğimiz ürünlerimizle bu durumu en iyi şekilde ziyaretçilerimize yansıtacağız” dedi.

Fuarın en renkli koleksiyonları İder Mobilya’da

İSMOB 2017 fuarında yerli ve yabancı pek çok ziyaretçiyi ağırlayacak olan İder Mobilya yetkilileri, zengin renk ve kumaş seçenekleri ile ürünlerinde farklı kombinasyonlar yapmaya imkan veren tasarımlarını da fuar boyunca kullanıcılarının bilgisine sunacak.

 

Yemek odasından, yatak odasına, TV ünitesinden, koltuk takımı, köşe takımı, baza, yatak, ev aksesuarları ve tamamlayıcı ürünlere kadar müşterilerin evleri için ihtiyaç duyacağı her mobilya ihtiyacına titizlikle cevap veren İder Mobilya fuarda 8. Hall’de ziyaretçilerini karşılayacak. 


Geri Dön