26 / 04 / 2024

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi,beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi!

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi,beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi!

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi. Konak sektördeki hizmet standardını en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.



KADINLARDA 75, erkeklerde 70'e kadar çıkan ortalama yaşam süresinin her geçen yıl artması, yaşlılıkta yaşam kalitesini yükseltme arayışlarını da zorunlu kılıyor. 


Yaşlı bakım merkezleri de önemli bir ihtiyaç oldu. Özel sektörce inşa edilen en büyük yaşlı yaşam merkezi tesisi olan Ihlamur Konağı'nın bünyesinde, oyun salonundan kütüphaneye, fizik tedavi merkezi ve havuzundan hobi alanlarına kadar çok sayıda sosyal donatı alanı yer alacak. 

Yakın zamana kadar sadece barınma ihtiyaçlarının karşılandığı yaşlı bakım merkezlerinde eski anlayışlar artık yok. Hizmet kalitesi, her geçen gün artan yaşlı bakım merkezleri, mutlu olmak, 60'ından sonrasını dolu dolu yaşamak isteyenlerin öncelikli tercihleri olmaya başladı. İnşaat ve tefrişat çalışmaları tamamlanmak üzere olan Ihlamur Konağı da bu anlayışa yeni boyut kazandırır nitelikte. 


Akşam Ankara


Geri Dön