23 / 04 / 2024

İhlas Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verildi. 



İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim şirketi seçimi hakkında açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul Denetim Komitesinin tavsiye kararına istinaden, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanununun 399. maddesi ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:X N 22  sayılı Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ ikinci kısım 25/3 maddesi çerçevesinde, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanununun 399. maddesi ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:X N 22  sayılı Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ ikinci kısım 25/3 maddesi çerçevesinde, Şirketimizin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere  İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun bugün (31.03.2021) yapılan toplantısında;

Denetim Komitesinin tavsiye kararına istinaden, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanununun 399. maddesi ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:X N 22  sayılı Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ ikinci kısım 25/3 maddesi çerçevesinde, Şirketimizin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere  İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi' nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına,

Karar verilmiştir.


Geri Dön