25 / 04 / 2024

IKEA mağazalarında Kale imzası!

IKEA mağazalarında Kale imzası!

Türkiye seramik sektörünün öncü ismi Kaleseramik, dünyanın en büyük mobilya ve ev dekorasyonu mağazası IKEA ile anlaştı. IKEA'nın mağazalarında Kaleseramik kullanılacak.



Türkiye seramik sektöründe faaliyet gösteren Kaleseramik, dünyanın en büyük mobilya ve ev dekorasyonu mağazası IKEA ile anlaşma yaptı. IKEA mağazalarındaki örnek yaşam alanlarında, Çanakkale Seramik markalı seramikleri kullanacak.

Çanakkale Seramik ve farklı ve modern bir bakış açısı kazandıran Kale Banyo markalarıyla, IKEA'nın mağazalarını süsleyecek. Ankara, Antalya, Bursa,  İzmir  ve İstanbul'da mağazaları bulunan IKEA'de Kale markalı banyo ürünleri tercih edilecek.

Kaleseramik Pazarlama Direktörü Zeliha Özay Yurdatap, kullanışlı tasarımlarıyla sevilen uluslararası bir marka ile anlaşma yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Yurdatap, "Müşterilerimizin kendi yaşam alanlarını kurgulaması için farklı yaşam tarzlarına özel tasarımlar ve hayatı kolaylaştıran işlevsel çözümler geliştiriyoruz. Bu tasarım ve çözümleri, tüm Kale mağazalarımız ve satış noktalarımızda, kullanım alanlarından örneklerle sunuyoruz. Bizim gibi evlerde tasarımı ve işlevselliği ön planda tutan IKEA Türkiye ile yaptığımız işbirliği kapsamında, kullanıcılar özgün ürünlerimizi ve bütünsel çözümlerimizi IKEA mağazalarındaki örnek yaşam alanlarında da yakından inceleme fırsatı bulacak" açıklamasında bulundu.


Geri Dön