19 / 04 / 2024

İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı!

İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı!

Türkiye'nin güçlü mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile 2014 yılı MIPIM'de ' Türkiye'nin En İyi Projesi ' ödülünü kazandı.



İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı. Sema Eser özsaruhan ve Murat Kader ortaklığındaki İki Design Group, bugüne kadar Emaar Square, Tema İstanbul, Vadi İstanbul, Eclipse gibi İstanbul'un büyük projelerine imza attı. 

191 metrelik kule Şirketin ortaklanndan mimar Murat Kader, "Spine Tower, İstanbul'un hızla gelişen ekonomik etkinliğini ve gücünün bir bakıma temsil edilmeye başlanan Maslak'ta Türkiye'nin çağdaş mimarlık ortamının en önemli yapılarından biri olarak yükseliyor" diyerek kulenin etkileyici biçiminin ötesinde, Maslak'taki kentsel ortamın canlanmasına verdiği katkıyla da ayırt edildiğini belirtti. İki Design Group tarafından projelendirilen ve mimarisinde dairesel formu ile dikkat çeken Spine Tower, 47 katıyla 191 metre yüksekliğe ulaşıyor. Proje, 2012 yılı Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde Avrupa'nın En İyi Ofis Mimarisi Ödülü'nü de kazanmıştı. 


Posta


Geri Dön