18 / 04 / 2024

İkon Yapı'dan çalışanlarına motivasyon!

İkon Yapı'dan çalışanlarına motivasyon!

İkon Yapı, yönetici ve tüm şirket çalışanlarının katıldığı Zorlu Doğa Koşullarında Takım Olabilmek etkinliği ile çalışanlarına unutulmaz anlar yaşattı. Yapılan organizasyonda, çalışanlarının kendilerini işlerine bağlayan motivasyonlarının güçlendirilmesi



İkon Yapı, yönetici ve tüm şirket çalışanlarının katıldığı Zorlu Doğa Koşullarında Takım Olabilmek etkinliği ile çalışanlarına unutulmaz anlar yaşattı. Çalışanlarının alışık oldukları ortamın dışına çıkarak, doğada yaşadıkları macera, heyecan ve eğlence dolu etkinliklerle önemsedikleri ya da tedirginlik duydukları birçok konunun önemsiz ve gereksiz olduğunun gösterilmeye çalışıldığı organizasyonda, kendilerini işlerine bağlayan motivasyonlarının daha da güçlendirilmesi amaçlandı.

2 gün süren programda, tüm oyunlardan alınan puanlara göre birinci olan takımın ödülleri, düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Ayrıca törende; En Stratejik Takım, En Birlik İçinde Olan Takım ve En Centilmen Takım ödülleri de dağıtıldı.

Çalışanlar bu etkinlikle; İkon Yapı üst yönetimi ile tanışma, tüm departmanlar ve bu departmanların faaliyetleri, şirket kimliği, değerleri hakkında bilgi sahibi olma fırsatı da buldu.


Geri Dön