26 / 04 / 2024

İlçe belediyelerinden Kocaeli Hal Binası'na tam not!

İlçe belediyelerinden Kocaeli Hal Binası'na tam not!

Kullar’da yeni yapılan modern hal binası, örnek ve model olmaya devam ediyor. Son olarak Kocaeli’ndeki ilçe belediyelerinin zabıtadan sorumlu başkan yardımcıları ve zabıta müdürleri, Kocaeli Meyve ve Sebze Hali’ni ziyaret ederek, detaylı bilgi aldı.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kullar’da yeni yapılan modern hal binası, örnek ve model olmaya devam ediyor. Son olarak Kocaeli’ndeki ilçe belediyelerinin zabıtadan sorumlu başkan yardımcıları ve zabıta müdürleri, Kocaeli Meyve ve Sebze Hali’ni ziyaret ederek, detaylı bilgi aldı.

 

HALİN İŞLEYİŞİ

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Zabıta Müdürü Nihat Kaymak, Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Fazıl Polat, Zabıta Müdürü Kasım Taşdemir, Kandıra Belediyesi Başkan Yardımcısı Asım Akkaya, Zabıta Müdürü Sinan Ören, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Çavuş, Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürü Salih Ekinci, Başiskele Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Altıntaş, Derince Belediyesi Zabıta Müdürü Arif Karaosmanoğlu, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Zabıta Müdürü Selman Çelik’in katıldığı istişare toplantısı ve hal ziyaretinde misafirler tarafından gezdirildi. Hal tesisinin işleyişi ile ilgili davetlilere bilgi aktarılan toplantıda Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel de hazır bulundu.



Manşet Kocaeli 




Geri Dön