19 / 04 / 2024

İlk ofis binası AntPlato satışta!

İlk ofis binası AntPlato satışta!

Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis binası AntPlato için Basın Ekspres Yolu'nu seçti. Yatırım değeri 50 milyon dolar olan projede ofislerin metrekare fiyatları 4500 liradan başlıyor



Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olarak bilinen bölgede toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan AntPlato, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Toplam yatırım değeri 50 milyon dolar olan projede 80 ila 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre bin 32 metrekareye kadar genişletilebiliyor. 24 ay sonra teslim edilecek projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. 


YEŞİL OFİSLER TASARLANDI 


Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato'yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve hibrit özel araçların şarj edilebileceği alanlar sunan proje, 'yeşil kiralama modeli' ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyor. 


Geri Dön