26 / 04 / 2024

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.



Show TV'de yayınlanan ve geçtiğimiz günlerde final yapan ünlü 'Çukur' dizisinde başrol oyuncularından olan Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan ve yönetmen Sinan Öztürk ile oyuncu Kerim Sarp Apak'ın kurdukları şirket aracılığıyla Karaburun'da birinci derece sit alanı satın aldıkları ileri sürüldü. Sabah Gazetesi'nden Ertan Gürcaner'in haberine göre; ünlü oyuncuların sit alanında yer alan araziye müdahale ettikleri de belirtildi. İddialar üzerine Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Birinci derece sit alanında bulunmasına rağmen zemine müdahale edildiğine ve çevresinin çitlerle kapatıldığına vrugu yapan Erdoğan, belediye olarak gerekli işlemlerden sonra hem Cumhuriyet Savcılığı'na hem de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na şikayette bulunduklarına dikkat çekti. Erdoğan, firma sahipleri hakkında "İşlemlerin ardından bize de ilettiler buranın sahipleri bunlar diye. Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" diye konuştu.

İlkay Girgin Erdoğan dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

AYRIM YOK

Kurallara aykırı inşaat yapanların karşısında hiçbir ayrımcılık olmadan müdahale ettiklerini belirten belediye başkanı, şunları kaydetti: 

"Hukuka ve kurallara aykırı olarak inşaat yapanların parti ayrımı yok. Benim kendi partilim olup ta yerini mühürlediğimiz, yıktığımız inşaat yerleri var ve onlar da anlayışla karşılıyorlar. Karaburun'a hak ettiği değeri kazandıracaksak bizim gerçekten bir yapı şeklimiz olmalı. Çünkü Bodrum dediğinizde aklınıza gelen ne varsa, Alaçatı dediğinizde aklınıza gelen evleri, mimari dokusu varsa Karaburun dediğinizde de eğer biz marka olmaya talipsek bizim de bir mimari yapımız olmalı. Bunun da ötesinde burası birinci derece sit alanı ve doğal sit. Biz doğamızla varız. Cennet Karaburun diyoruz ve özel çevre koruma alanı şu anda. Kim olursa olsun kafasına göre iş yapması mümkün değil." 

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!


Geri Dön