26 / 04 / 2024

İlkbahar Residence Sur Yapı satılık!

İlkbahar Residence Sur Yapı satılık!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

İlkbahar Residence Sur Yapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.



İlkbahar Residence  Sur Yapı  satılık daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. Projede 1.522 TL'lik taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen İlkbahar Konutları'nın büyüklükleri minimum 51 metrekare, maksimum 293 metrekare olarak dizayn edildi. Proje Sur Yapı imzası ile yükseliyor. 


Mirage Residence Sultanbeyli'de uzun yürüyüş parkurları, dinlenme alanları, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, su göletleri gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Sur Yapı İlkbahar Rezidans'ta 304 adet konut bulunuyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede peşinde veya peşin + banka kredili alımlarda yüzde 10 ve yüzde 5 indirim fırsatı sağlanıyor. 


İlkbahar Residence Sur Yapı satılık ev fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 120 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


Sultanbeyli İlkbahar iletişim

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön