25 / 04 / 2024

ILO, Türkiye ve Suriye’li çalışanlar için acil destek çağrısı yaptı!

ILO, Türkiye ve Suriye’li çalışanlar için acil destek çağrısı yaptı!

Kahramanmaraş depreminin işgücü piyasasındaki etkileri hakkında rapor yayınlayan ILO, afetten etkilenen Türkiye ve Suriye’deki yüzbinlerce çalışan için “acil destek” çağrısı yaptı.



Kahramanmaraş depreminden Türkiye’de 11 il ve Suriye’de bazı bölgeler etkilenirken, iş yerleri ve bölgedeki çok çeşitli iş kolları da  ciddi zarar gördü.

Depremin etkilerine yönelik bir rapor hazırlayan Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO), Türkiye ile Suriye'de iş kolları ve işletmelerin yanı sıra yüzbinlerce Türk ve Suriyeli çalışana yönelik “acil destek” istedi.

 ILO, Türkiye ve Suriye’li çalışanlar için acil destek çağrısı yaptı!

ILO’nun depremin işgücü piyasası üzerindeki etkilerini içeren raporunda, yıkıcı depremden sonra iki ülkede yüzbinlerce çalışanın geçim olanağının kalmadığı ve işlerini kaybettikleri belirtildi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön