24 / 04 / 2024

İmaj Zekeriyaköy Evleri'nde son 2 villaya kampanya 350 bin dolar!

İmaj Zekeriyaköy Evleri'nde son 2 villaya kampanya 350 bin dolar!

Firma: İmaj İnşaat

Proje: İmaj Garden Evleri

İmaj İnşaat, Zekeriyaköy’de hayata geçireceği ve toplam 20 lüks villadan oluşan İmaj Garden Zekeriyaköy projesinde, kalan son 2 villaya özel son derece cazip fırsatlar sunuyor




İmaj İnşaat, son dönemin gözde lokasyonlarından Zekeriyaköy’de inşaatı devam eden İmaj Garden Zekeriyaköy projesinin 36 aya kadar olan ödemelerde 0,20 vade kredi oranı ile, dosya masrafsız kredi kullanma imkanı sunuyor.  



İmaj İnşaat yine söz konusu son 2 villa için, bu cazip avantajın yanı sıra, dosya masrafsız “Şimdi al, 3 ay sonra ödemeye başla” kampanyası ile de anlaşmalı bankalardan kredi kullandırabiliyor.  


20 adet bağımsız bölümden oluşacak olan İmaj Garden Zekeriyaköy projesi, site olarak planlandı ve 4.922.70 metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. Zekeriyaköy’de ilk kez teras ve kat bahçeleri uygulamasının olduğu projede, 4 müstakil, 4 ikiz villa, 6 bahçe dubleksi ve 6 çatı dubleksi bulunuyor. 


Villa tipi yapıda, 2+1’den 5+1’e kadar dubleks ve çeşitli özellikteki villa seçenekleri içeren İmaj Garden Zekeriyaköy projesinin 600 metrekarelik sosyal alanı içinde açık yüzme havuzu, mini aquapark, sauna ve buhar odası, yürüyüş parkuru ve fitness merkezi, karaoke salonu, oyun odası, 20 kişilik özel cep sineması gibi çeşitli sosyal tesisleri de bulunuyor. %70 oranında geniş peyzaj ile doğal yaşamla ilintili, modern tasarımlı, birinci sınıf malzeme ve iyi işçilik kullanılan proje A+ bir kesime hitap ediyor. Zekeriyaköy’ün deprem açısından güvenli bir bölge olmasına rağmen projenin depreme dayanıklı olmasına da özen gösteriliyor. 


İmaj Garden Zekeriyaköy’de konut fiyatları 350 bin ile 1 milyon 250 bin dolar arasında değişiyor. Temmuz 2012’de yapımına başlanan projenin 18 ayda tamamlanıp, teslim edilmesi planlanıyor. 


0212 202 99 66

www.imajgarden.com


projeye sor



Geri Dön