19 / 04 / 2024

İMO'dan İbrahim Karaosmanoğlu'na ziyaret!

İMO'dan İbrahim Karaosmanoğlu'na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti.




Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti. Kent yönetiminde Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) fikirlerine değer verdiğini bir kez daha ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm STK’larla iyi bir iletişim kurarak, kentin yönetiminde ortak akılla hareket ediyoruz. Her fikir ve her düşünceye duyarlı oluyoruz. Yerel yönetimde katılımcı demokrasinin örnekleri sergiliyoruz” dedi.


ÇOĞULCULUK ANLAYIŞINDAN TAVİZ VERMEDEN YÖNETİYORUZ


Gebze çalışma ofisinde ağırladığı İnşaat Mühendisleri Gebze Şubesi yönetimiyle, kentin gelişimi konusunda görüş alışverişinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, “Şehrin markalaşması anlamında teknik alanda yetişmiş insanlarımızın bizlere dönük katkılarını çok önemsiyoruz. Bizler yaşadığımız şehri çoğulculuk anlayışından taviz vermeden yönetiyoruz. Bundan dolayı sizler gibi Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya gelmeyi asla ihmal etmiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön