25 / 04 / 2024

İmperium No1 Residence 2021'de tamamlanacak!

İmperium No1 Residence 2021'de tamamlanacak!

İmperium Gayrimenkul İnşaatın, yapımına devam ettiği, İmperium No1 Residence Konut Projesi 2021 yılında tamamlanacak...



İstanbul’un çok geçilen bir güzergahı üzerinde, yeni yükselen bir inşaat dikkat çekti. E5 yolu üzerinde, Çağlayan Adliyesi’ne yakın Perpa Ticaret Merkezi ve Okmeydanı Devlet Hastanesi’nin tam karşısındaki inşaat görenlerde merak uyandırdı.

Para Dergisi’nin bu ayki sayısında yer alan habere göre; otel olarak yapılacağı konuşulan projenin daha sonra rezidansa dönüştüğü belirtildi. “İmperium No1 Residence Konut Projesi” adı altında devam eden projenin sahibi İmperium Gayrimenkul İnşaat çıktı.

Firmanın kurucusu inşaat sektörünün köklü markası olan Mesa’dan ayrıldıktan sonra kendi gayrimenkul şirketini kuran Özhan Akçalı’ymış. İşleri şuanda Yönetim Kurulu Başkanı olarak oğlu Tahsin Arda Akçalı yürütüyor.

Mecidiyeköy’e iki kilometre uzaklığı ile ulaşım merkezlerine yakın mesafede olan proje, eski bir binanın yıkımı ile başlamış ve bir yıl önce hafriyat çalışması ile tamamlandı. Proje zemininde bulunan iki adet asma katlı dükkan ve 13 kattan oluşuyor.  Her katta altı daire, en üst katta ise dubleks daireler bulunuyor.

Projede toplam 77 adet konut ve iki adet dükkan, ayrıca dört katlı bodrum ile her daireye bir adet otopark olacak. Mekezi bir konumda yer alan proje sadece rezidence hizmeti verecek.

İnşaat halen devam ediyor ve açılış tarihi olarak 2021 yılının başı öngörülüyor.


Geri Dön