25 / 04 / 2024

İn İstanbul Topkapı fiyat listesi!

İn İstanbul Topkapı fiyat listesi!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: İnİstanbul

Satışların bugün başladığı İn İstanbul Topkapı projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. İşte İn İstanbul Topkapı fiyat listesi...



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile NEF tarafından hayata geçirilecek olan inistanbul projesi, Topkapı'da inşa ediliyor. İn İstanbul Topkapı fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


1 haftada 4 bin talep toplayan İn İstanbul Topkapı projesinde 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünite yer alıyor. Projenin mimari çalışmasında PerkinsandWill'in imzası bulunuyor. 



Topkapı Şişecem Fabrikası arazisindeki İn İstanbul Topkapı projesinde toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlendi. 


İn İstanbul Topkapı fiyat listesi!

İn İstanbul Topkapı projesinde yer alan konut seçeneklerinin fiyatları 299 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 600 bin TL'ye kadar çıkıyor.



İn İstanbul Topkapı projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


İş Kuleler'de müşterilerin ağırlandığı İn İstanbul Topkapı'da satış ofisi önümüzdeki hafta lansmanla birlikte açılacak.


İn İstanbul Topkapı fiyat listesi!


Toplam yeşil alanı 51.353 metrekare olan İn İstanbul Topkapı projesinde bloklar 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı olarak şekillendiriliyor. 


4 bölümden oluşacak İn İstanbul Topkapı projesinde yer alan konut seçeneklerinin teslimleri 2018 yılının ikinci yarısında gerçekleştirilecek. 


İn İstanbul Topkapı projesinde yer alan sosyal alanlar içinde mescit, sinema, fitness center, kreş, kapalı otopark, asansör, güvenlik, oyun alanları, spor alanları ve yüzme havuzu yer alıyor.


İn İstanbul Topkapı iletişim bilgileri

Tel: 444 9 633 / (212) 325 23 50

Web: www.hayatbeklemez.com


projeye sor



Geri Dön