28 / 03 / 2024

İnanç Kabadayı, İstanbul'un yatırımda kaybettirmeyen bölgelerini açıkladı!

İnanç Kabadayı, İstanbul'un yatırımda kaybettirmeyen bölgelerini açıkladı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İstanbul'un altın üçgeni olarak tanımlanan Basın Ekspres, Kağıthane ve Kartal noktalarının içinde kalan bölgelerin yatırımcısına kaybettirmeyeceğini belirtti.



Kağıthane ve Kartal'ın bir altın üçgen oluşturduğunu ve bu alan içinde kalan bölgelerin yatırımcısına her zaman kazandıracağını söyledi İnanç Kabadayı, İstanbul'un altın üçgeni olarak tanımlanan Basın Ekspres, Kağıthane ve Kartal noktalarının içinde kalan bölgelerin yatırımcısına kaybettirmeyeceğini belirtti. 

Kabadayı, "3. Havalimanı ve 3. Boğaz Köprüsü açıldığında Basın Ekspres İstanbul'un girişi olacak. Kağıthane, Kemerburgaz ve Göktürk hattı çok gelişecek" dedi. 


İSTANBUL'UN GİZLİ HAZİNESİ: YENİSAHRA


İnanç Kabadayı, Ataşehir'in Yenisahra Mahallesi'ni bu sözlerle tanımladı. Bölgenin önümüzdeki yıllarda İstanbul'un en değerli bölgelerinden biri olacağına dikkat çekti. Kabadayı, "5 sene içinde Anadolu yakasının merkezi bir noktası olacağı konusunda hiç şüphem yok. Bölgede yatırımcı için ciddi fırsatlar var" dedi. Kentsel dönüşüm bölgesi olan Yenisahra, ulaşım açısından oldukça rahat. Bölge, E-5, İstanbul Finans Merkezi ve metro hattının tam ortasında yer alıyor. 


2016'DA YENİ EVE OFİS İNŞA EDECEK 


Ege Yapı, 2016'da 2 milyar liralık 6 proje inşa edecek. Kağıthane projesi baharda satışa çıkacak. Çekmeköy'de Casper ortaklığıyla villalar inşa edilecek. Beylerbeyi'ndeki ofis projesinde ise inşaat sürüyor. Ayrıca Beyoğlu, Yedikule ve Maslak'ta proje geliştirecek. Yenisahra ve Üsküdar'da ise dönüşüm yapacak


İNANÇ KABADAYI EV ALMANIN KOLAY YOLUNU AÇIKLIYOR:


Yüksek seyreden konut kredisi faiz oranlarına değinen İnanç Kabadayı, "Düşmesini istiyoruz. Gerçi biz kampanyalarımızla Kabadayı ya göre vade sürelerinin 20-30 yıla kadar uzatılması gerekiyor. Vadeler uzatılıp, oranlar aşağı çekilirse tüketicinin yükünün hafifleyeceğini düşünüyor. 


İnanç Kabadayı kimdir? 


1974 İstanbul doğumlu İnanç Kabadayı, Kadıköy Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'ni bitirdi. Çalışma alanı hep inşaat olan Kabadayı, 2000'de Ege Yapı Group'u kurdu. İnanç Kabadayı, evli ve 2 çocuk babası. 



YÜZDE 1'LİK KDV FIRSATINI KAÇIRMAYIN! 


İnanç Kabadayı, konut alacakların yüzde 1 KDV evleri kaçırmamaları gerektiğini vurgulayarak, "Bu, alıcüar için büyük fırsat. Aksi halde yüzde 17'lik ek maliyet çıkar" dedi. Ayrıca ev alırken noter satış vaadinin mutlaka yapılması gerektiğinin altını çizdi. 


EGE YAPI NE KADAR KAZANDIRDI? 


Ege Yapı'nın Bağcılar'daki Batışehir Evleri 2011'de satışa çıktı. Evler, o tarihten bu yana alıcılarına 2.5 kat kazandırdı. Nitekim Batışehir, Forbes Dergisi'nin 2014'teki araştırmasına göre 'Getiri Potansiyeli En Yüksek Proje' seçildi. Pega Kartal Evleri ise 2013'ten bu yana yüzde 75 prim yaptı. Gerek Batışehir'de gerek Pega Kartal'da ev satışları sürüyor. 




Posta


Geri Dön