25 / 04 / 2024

İnanlar İnşaat 4 yeni projeye başlıyor!

İnanlar İnşaat 4 yeni projeye başlıyor!

İnanlar inşaat, istanbul genelinde devam ettirdiği konut projelerine 2014 yılında yenilerini ekliyor, inanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar inan yeni projelerini Akit gazetesi yazarı Mehmet Canıtatlı'ya anlattı




Beylikdüzü'ne en yakın konumda yükselen Terrace Mix projesi büyük ilgi gördü. 2014 yılı içinde teslimlerin gerçekleşeceği projede, 34 metrekareden 230 metrekareye uzanan geniş yelpazede her aileye hitap edebilecek balkon ve teraslı konutlar inşa edildi. Kaba inşaatın sona erdiği projede satış süreci devam ediyor. 


Terrace Mix projesine yakın bir konumda, Beylikdüzü'nde Yakuplu bölgesinde bin dairelik proje geliştiren inanlar, burası için de bahar aylarında ön satış sürecini başlatmayı planlıyor. 


MALTEPE'YE YENİ SOLUK 

Kartal'dan sonra yine aynı lokasyona yakın olan Maltepe'de 400 dairelik bir konut projesine önümüzdeki aylarda başlanacak. 


İnanlar inşaat, istanbul genelinde devam ettirdiği konut projelerine 2014 yılında yenilerini ekliyor, inanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar inan'dan yeni projeleri Mehmet Canıtatlı'ya anlattı: inan, 2014 yılında teslim edeceği projelerinin yanı sıra 3 bölgede 4 yeni konut projesine start vereceğini söyledi. 


HALKALI'DA İKİ BUTİK PROJE 

Halkalı'da teslim süreci için geri sayımı devam eden TERRACE TEMA projesinde satışların yarısı gerçekleşti. Halkalı merkezde iki adet proje geliştirildi. Bunlardan birisinde 600, diğerinde ise 250 daire yer alacak.


Yeni Akit


Geri Dön