24 / 04 / 2024

İncesu Belediyesi yol açma çalışmaları sürüyor!

İncesu Belediyesi yol açma çalışmaları sürüyor!

İncesu Semerkent ile Fırınönü Mahallesi 'nde yapımı devam eden 3. Etap TOKİ konutları arasındaki yol açma çalışmalarına İncesu Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından başlandı...



Çalışma yerine giden Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, imar planlan içerisinde bulunan Semerkent ile Fınnönü Mahallesindeki 3. Etap  TOKİ  konutları arasmda 20 metre genişliğinde 2 buçuk kilometre uzunluğunda yolun alt yapı çalışmalarına başlanıp, 2015 yılının sonuna kadar doğal gaz, kanalizasyon çalışmalarının da yapılarak gerekli alt yapı çalışmaları tamamladıktan sonra sıcak asfalt çalışmalarına başlayacaklarım belirtti ve İncesu ile İncesu'ya bağlı mahallelerde İncesu Belediyesi Park Bahçe Ekiplerince ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. 



Çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Karayol konuyla ilgili olarak şunları kaydetti; "2015 yılı içerisinde 50 adet proje hazırladık. Bu projelerden bir kısmının ihalesini yaptık. 

Vatandaşlara verilen hizmet kapsamını daha da artırarak daha iyi bir hizmet sunup 2015 yıllımı sonunda inşallah vatandaşlarımızın bu hizmetlerimizden yararlanmasını istiyoruz." bb İncesu Belediyesi yeni yollar açmaya devam ediyor.


Kayseri Anadolu Haber


Geri Dön