19 / 04 / 2024

İnciyaka Ankara’da 180 aya kadar vade fırsatı!

İnciyaka Ankara’da 180 aya kadar vade fırsatı!

Ender İnşaat’ın imzasıyla başkentte yükselen İnciyaka Ankara’da konut teslimleri devam ediyor. 276 dairenin bulunduğu projede, konut sahipleri vaad edilen kalitenin üzerindeki dairelerinde teslim sevincini yaşıyor…



Ender İnşaat, başkent Ankara’da inşa ettiği İnciyaka projesinde daire teslimlerine başladı.

Ender İnşaat, kalan sınırlı sayıdaki daireleri için 180 aya kadar yüzde 0,79 vade oranı ile hemen tapu, hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sağlıyor.

İnciyaka Ankara projesini başkentin en gözde bölgelerinden Mamak’ta geliştiren Ender İnşaat, İnciyaka’nın yeni sakinlerine anahtarlarını hemen teslim ediyor. Konforlu bir yaşam için tasarlanan projede 276 daire ve 25 ticari ünite bulunurken aileler, bugünlerde yeni sitelerine taşınmanın sevincini yaşıyor.

180 AYA KADAR 0,79 VADE ORANI AVANTAJI

Taşınmaya hazır dairelerin yer aldığı projede yaşam başlarken firma, alıcılara konut alımını kolaylaştıran imkanlar sunuyor. 180 aya kadar vade imkanı ve yüzde 0,79 vade oranı ile konut fırsatı devam eden İnciyaka Ankara’da, kalan sınırlı sayıda 3,5+1 daireler 559 bin TL’den, 4,5+1 daireler 649 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Konforlu ve ferah kullanım alanlarına sahip projede, 163 metrekare büyüklüğünde 3,5+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4,5+1 daireler yer alıyor.

Proje kapsamında konut alıcılarına ücretsiz ekspertiz hizmetinin yanında Ziraat Bankası güvencesiyle bir günde kredi imkanı da sağlanıyor. 

 İnciyaka Ankara’da 180 aya kadar vade fırsatı!

ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP

Kesintisiz 15 bin metrekare yeşil alana sahip projede, fitness merkezi, sauna, Fin hamamı ve açık spor alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, gölet, kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet yolları bulunuyor.

Ayrıca her bir konut için planlanan kapalı otoparkın yanı sıra kapalı otoparkta bisiklet parkı ve açık misafir otoparkına da yer alıyor.

İnciyaka Ankara’da 180 aya kadar vade fırsatı!

KOLAY ULAŞIM AVANTAJI SUNUYOR

Çankaya ve Çevreyoluna yakın bir konumda yer alan İnciyaka Ankara, konumu ile yüksek yatırım avantajı taşıyor. Alışveriş Merkezlerine yakın konumu ile avantaj sunan İnciyaka Ankara projesinden Esenboğa Havalimanı’na, Samsun - Konya yoluna çok kolay ulaşım sağlanabiliyor.

Web sitesi: www.inciyaka.com


Geri Dön