19 / 04 / 2024

  İnciyaka Ankara projesi

  İnciyaka Ankara projesi

Ender İnşaat’ın imzasıyla başkentte yükselen İnciyaka Ankara’da konut teslimleri devam ediyor. 276 dairenin bulunduğu projede, konut sahipleri vaad edilen kalitenin üzerindeki dairelerinde teslim sevincini yaşıyor…

İnciyaka Ankara’da 180 aya kadar vade fırsatı!

Ender İnşaat’ın imzasıyla başkentte yükselen İnciyaka Ankara’da konut teslimleri devam ediyor. 276 dairenin bulunduğu projede, konut sahipleri vaad edilen kalitenin üzerindeki dairelerinde teslim sevincini yaşıyor…

İnciyaka Ankara'da 0,98 faiz fırsatı!

Ankara Mamak'ta Ender İnşaat imzası ile hayata geçirilen İnciyaka Ankara'da 120 aya kadar olan kredilerde 0,98 faiz fırsatı sunuluyor...

İnciyaka Ankara'da 23 bin TL fiyat avantajı!

Ender İnşaat tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara'da 23 bin TL'lik fiyat avantajı sunuluyor...

Enflasyonla Topyekün Mücadele kampanyasına Ender İnşaat'tan destek!

Ender İnşaat, hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele”  kampanyasına “İnciyaka Ankara” projesiyle destek verdiğini açıkladı. 

İnciyaka Ankara'da büyük takas kampanyası!

Ankara’nın lüks konut üreticisi Erder İnşaat, büyük takas kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında eski evini veren, İnciyaka projesinden ev sahibi oluyor. 

İnciyaka Ankara 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Kıbrıs inşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesi  Mamak'ta yükseliyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip proje yatırımcılarıyla buluştu. 

İnciyaka Ankara'da 449 bin TL'ye 3 oda 1 salon daire!

Ankara Mamak'ta hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesinde 276 daire ile 25 dükkan yer alıyor. Projede lansmana özel daire fiyatları 449 bin TL'den başlıyor..

İnciyaka Ankara fiyatları!

Konut ve cadde mağazalarından meydana gelen İnciyaka Ankara projesi 200 Milyon TL yatırımla inşa ediliyor. İnciyaka Ankara fiyatları 449 bin TL'den başlıyor.

Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi!

2019 yılı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği İnciyaka Ankara projesi daire ve cadde mağazalarından meydana geliyor. Mamak İnciyaka Ankara fiyat listesi 449 bin TL'den başlıyor.

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

  İnciyaka Ankara projesi Haberi

  İnciyaka Ankara projesi

Ender İnşaat, başkent Ankara’da inşa ettiği İnciyaka projesinde daire teslimlerine başladı.

Ender İnşaat, kalan sınırlı sayıdaki daireleri için 180 aya kadar yüzde 0,79 vade oranı ile hemen tapu, hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sağlıyor.

İnciyaka Ankara projesini başkentin en gözde bölgelerinden Mamak’ta geliştiren Ender İnşaat, İnciyaka’nın yeni sakinlerine anahtarlarını hemen teslim ediyor. Konforlu bir yaşam için tasarlanan projede 276 daire ve 25 ticari ünite bulunurken aileler, bugünlerde yeni sitelerine taşınmanın sevincini yaşıyor.

180 AYA KADAR 0,79 VADE ORANI AVANTAJI

Taşınmaya hazır dairelerin yer aldığı projede yaşam başlarken firma, alıcılara konut alımını kolaylaştıran imkanlar sunuyor. 180 aya kadar vade imkanı ve yüzde 0,79 vade oranı ile konut fırsatı devam eden İnciyaka Ankara’da, kalan sınırlı sayıda 3,5+1 daireler 559 bin TL’den, 4,5+1 daireler 649 bin TL’den başlayan...