29 / 03 / 2024

İnciyaka Ankara'da 23 bin TL fiyat avantajı!

İnciyaka Ankara'da 23 bin TL fiyat avantajı!

Ender İnşaat tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara'da 23 bin TL'lik fiyat avantajı sunuluyor...



 

Yön Grup bünyesinde faaliyet gösteren ve sektördeki 23. yılını geride bırakmaya hazırlanan Ender İnşaat, Türkiye'nin geleceğine ve güçlü ekonomisine güvenin göstergesi olarak prestijli projesi İnciyaka Ankara'da inşa çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Ankara’nın en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgelerinden Mamak’ta hayata geçirilen İnciyaka Ankara'da, konforlu daireleri, prestijli cadde mağazalarıyla bölgenin sembol projesi olarak inşa ediliyor.

İnciyaka  Ankara  projesini kaliteli yaşamın ve kazançlı yatırımın referansı niteliğinde geliştiren Ender İnşaat, projeyi bölgenin ilk spor ve sosyal yaşam alanlarına sahip, güvenlikli, otoparklı markalı konut projesi olarak yükseliyor.

23. YILINDA 23 bin TL FİYAT AVANTAJI SUNUYOR

Konut alıcılarına 2018'in son fırsatını sunan Ender İnşaat, mevcut kampanya ve enflasyonla topyekün mücadele kapsamında yer verdiği yüzde 10’luk indirime ek olarak 23. yılında 23 bin liralık fiyat avantajı sağlıyor. 3 oda 1 salon daireleri peşinde 499 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunan firma, İnciyaka Ankara projesini geniş ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarladı.

276 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı projede; 163 metrekare büyüklüğünde 3,5+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4,5+1 daire tipleri mevcut.

İnciyaka Ankara projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak belirtilen tüm dairelerde ayrıca 10 metrekare büyüklüğünde bir yemek odası daha bulunuyor.


KONFORLU SOSYAL YAŞAM ALANLARINA SAHİP

Kesintisiz 15 bin metrekare yeşil alana sahip proje, zengin sosyal donatı alanlarıyla da göz dolduruyor. Sağlıklı bir yaşam için fitness merkezi, sauna, Fin hamamı ve açık spor alanlarının yer aldığı projede ayrıca; çocuk oyun alanları, gölet, bahçe içinde kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet yolları bulunuyor. İnciyaka Ankara projesinde ayrıca her bir konut için planlanan kapalı otoparkın yanı sıra açık misafir otoparkı da bulunuyor.

ÇEVRECİ AKILLI BİNALAR

Lüks ve konforlu detaylara sahip proje, akıllı bina konsepti özellikleriyle diğer konut projelerinden ayrışıyor. İnciyaka Ankara projesinde 24 saat güvenlik sistemi ve plaka tanıma sistemiyle site içinde güvenlik en üst düzeyde sağlanıyor. Ayrıca dairelerde bulunan yerden ısıtma ve ses yalıtımın yanı sıra, her bir bağımsız bölümün tükettiği enerji kadar ödeme yapmasını sağlayan kalorimetre özelliği de konut alıcılarına avantaj da sunuluyor.

İnşa çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projede mağazalar bir bir açılırken, konut teslimleri Ağustos 2019’da gerçekleştirilecek.

www.inciyakaankara.com/


Geri Dön