19 / 04 / 2024

İnciyaka Ankara kampanya

İnciyaka Ankara kampanya

Ankara Mamak'ta Ender İnşaat imzası ile hayata geçirilen İnciyaka Ankara'da 120 aya kadar olan kredilerde 0,98 faiz fırsatı sunuluyor...

İnciyaka Ankara'da 23 bin TL fiyat avantajı!

Ender İnşaat tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara'da 23 bin TL'lik fiyat avantajı sunuluyor...

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni kampanya! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın en çok satan projesi olan Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni bir kampanya başladı.

İnciyaka Ankara’da 180 aya kadar vade fırsatı!

Ender İnşaat’ın imzasıyla başkentte yükselen İnciyaka Ankara’da konut teslimleri devam ediyor. 276 dairenin bulunduğu projede, konut sahipleri vaad edilen kalitenin üzerindeki dairelerinde teslim sevincini yaşıyor…

MESA'dan 50'inci yıla özel kampanya!

MESA, güncel 7 projesini kapsayan 50’nci kuruluş yıldönümüne özel kampanya başlattı. MESA’nın 50. Yıl kampanyası, biri Ankara’da altısı ise İstanbul’da bulunan birbirinden seçkin projelerde, cazip avantajlarla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

TOKİ'den Ankara'da 2 kampanya!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'da 2 yeni kampanyaya başladı. TOKİ, başkent Ankara'da 2 bin 934 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Ankara 2019 detayları...

İnciyaka Ankara'da 0,98 faiz fırsatı!

Ankara Mamak'ta Ender İnşaat imzası ile hayata geçirilen İnciyaka Ankara'da 120 aya kadar olan kredilerde 0,98 faiz fırsatı sunuluyor...

Mahall Ankara’da hemen teslim fırsatı!

Türkerler Holding tarafından Ankara’nın en değerli bölgesi olan Eskişehir yolunda hayata geçen Mahall Ankara'da cazip kampanya başladı. Projede, hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Parlamenter Golf Life'tan yabancılara özel kampanya!

Yabancıya konut satışını artırmak için yeni bir kampanya başlatan Ankara Golfkent, Golfkent’in Parlamenter Golf Life etabından konut alan yabancı yatırımcıların vatandaşlık masraflarını karşılıyor.

İnciyaka Ankara'da 23 bin TL fiyat avantajı!

Ender İnşaat tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara'da 23 bin TL'lik fiyat avantajı sunuluyor...

İnciyaka Ankara kampanya Haberi

İnciyaka Ankara kampanya

Ender İnşaat, lüks konut projesi İnciyaka Ankara'da uzun vadede yüzde 1’in altında başlattığı faiz oranıyla yatırımcılara finansal kolaylık sağlıyor. Ankara Mamak’ta inşa edilen projede tapular hemen, konutlar ise Ağustos’ta teslim edilecek. 

MERKEZİNDE “AİLE” VAR

İnciyaka Ankara projesinde toplam 276 konut ve 25 ticari ünitenin yer alıyor. Projede  163 metrekare büyüklüğünde 3,5+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4,5+1 daire tipleri bulunuyor. Tüm dairelerde ayrıca 10 metrekare büyüklüğünde bir yemek odasına daha yer veriliyor.

İnciyaka Ankara'yı geniş ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlayan Ender İnşaat, 3,5+1 daireleri peşinde 499.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Firma, başlattığı fırsat kampanyasında 120 ay vadeye yüzde 0.98 faiz oranı uyguluyor.

KONFORLU SOSYAL YAŞAM ALANLARINA SAHİP

Kesintisiz 15 bin metrekare yeşil alana sahip projede sağlıklı bir yaşam için fitness merkezi, sauna, Fin...