18 / 05 / 2024

İndirimler peş peşe geldi, duyanlar markete koştu; 5 lt Ayçiçek yağı 124,90 TL'ye, 9 kg Persil matik 149,75 TL'ye düştü

İndirimler peş peşe geldi, duyanlar markete koştu; 5 lt Ayçiçek yağı 124,90 TL'ye, 9 kg Persil matik 149,75 TL'ye düştü

25 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında büyük indirimler müşterileri bekliyor! Onlarca üründe fırsatları kaçırmayın!



Essen Market hem mağazalarından hem de internet sitesinden yapılacak olan alışverişlerde geçerli olacak büyük bir indirim kampanyası başlattı. Ayçiçek yağı, peynir, deterjan, şampuan, makarna, pirinç gibi pek çok ürün 25 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında indirimli olarak satılacak. İşte detaylar...


Essen Market, müşterilerine büyük fırsatlar sunmak için 25 Mayıs ile 4 Haziran 2023 tarihleri arasında geniş kapsamlı bir indirim kampanyası düzenliyor. Bu dönemde markette alışveriş yapacak olanlar, birçok üründe cazip indirimlerden yararlanma fırsatı bulacak.

Essen Market, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunma anlayışıyla bilinen bir marka olarak öne çıkıyor. Bu indirim kampanyasıyla birlikte, müşterilerine daha da avantajlı alışveriş imkanı sağlamayı hedefliyor. Yüzlerce üründe yapılan indirimler, alışveriş listenizdeki ürünleri daha uygun fiyatlarla temin etmenizi sağlayacak.

Kampanya kapsamında, temel gıda ürünlerinden ev eşyalarına, temizlik malzemelerinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi yer alacak. İhtiyaçlarınızı karşılamak için ihtiyacınız olan ürünleri bu süre zarfında Essen Market'ten temin ederek bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.

İndirimler peş peşe geldi, duyanlar markete koştu; 5 lt Ayçiçek yağı 124,90 TL ye, 9 kg Persil matik 149,75 TL ye düştü

Müşteriler, bu süreçte raflardaki ürünlerde büyük indirim etiketleriyle karşılaşacak. İndirimli fiyatlar, ürün çeşitliliği ve uygun ödeme seçenekleriyle birleşerek müşterilere avantajlı bir alışveriş deneyimi sunacak.

Bu büyük indirim fırsatını kaçırmamak için 25 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında Essen Market'e uğrayabilir ve alışveriş listenizdeki ürünleri indirimli fiyatlarla temin edebilirsiniz. Ya da internet sitesi üzerinden de alışverişinizi indirimli olarak yapabilirsiniz. 

İşte indirimli olarak satılacak ürünlerden bazıları ve fiyatları....


Geri Dön