26 / 04 / 2024

İnegöl İş-Kur'a yeni bina!

İnegöl İş-Kur'a yeni bina!

İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş, İş-Kur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk'e yaptığı ziyarette, kurumun daha rahat bir mekânda hizmet verebilmesi için gerekli katkıyı vereceklerini söyledi.



İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş, İş-Kur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk'e yaptığı ziyarette, işçi ve işvereni buluşturan kurumun daha rahat bir mekânda hizmet verebilmesi için gerekli katkıyı vermeye hazır olduklarım söyledi. 


Aktaş, "Yenişehir'in de bize bağlı olması nedeniyle özellikle Alanyurt'ta resmi kurum ve kuruluşların artması noktasındaki isteğimizden dolayı, İş-Kur'a meclis olarak yer tahsisinde bulunduk. Önce imar plan değişikliği yapıldı. Sonrasında yerin tahsisi gerçekleşti. Önümüzdeki yıl inşallah güzel bir bina kazandırmış olacağız" dedi. 


İş-Kur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk ise, "İş-Kur'un son yıllarda faaliyet alanlan oldukça genişledi. Hem iş arayan ve işverenlere büyük katkılar sağlıyoruz. Genel merkez nezdinde binanın yapımı ile alakalı yazışmalan yaptık. 2016 planına alındı. Bütçesi ayrıldı. İnşallah önümüzdeki yıl inşaatına başlayıp yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 


Olay Bursa




Geri Dön