28 / 03 / 2024

Bursa Cerrah'a yeni sosyal yaşam alanı!

Bursa Cerrah'a yeni sosyal yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda İnegöl Cerrah'a yeni bir sosyal yaşam alanı inşa ediyor.




Bursa’nın her köşesinde ihtiyaç duyulan çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşların yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde çevre odaklı yatırımlarına da devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl İlçesi’nde incelemelerde bulundu. Cerrah’taki parkın yeni bir sosyal yaşam alanı olarak düzenleneceğini belirten Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak çevreye büyük önem veriyoruz. Özellikle yeşil alan miktarını artırma noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Kentin tüm ilçelerinde ihtiyaç duyulan çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Altepe, “İnegöl Cerrah’ta bulunan 70 bin metrekarelik park ve rekreasyon alanı yeniden düzenleniyor. Büyük, güzel ve çok değerli bir alan… Yanındaki deresi ve ağaçlarıyla, İnegöl halkının nefes aldığı bir yer. Burada piknik yerleri, yürüyüş yolları, spor ve çocuk oyun alanları, yamaç düzenlemeleri gibi çalışmalarla halkımızın güzel vakit geçirdiği güzel bir sosyal yaşam alanı oluşturacağız” diye konuştu.

Yaklaşık 1,5 milyon TL (1,5 trilyon) maliyetle gerçekleştirilecek olan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını anlatan Başkan Altepe, bölgenin vatandaşlara piknik ve mesire alanı olarak hizmet vereceğini sözlerine ekledi.



Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön