23 / 04 / 2024

Ağapark Sosyal Yaşam Alanı projesi başlıyor!

Ağapark Sosyal Yaşam Alanı projesi başlıyor!

Aliağa Belediyesi, prestij projeleri serisine bir yenisini daha ekledi. Yalı Mahallesi plajlar bölgesinde 170 dönüm alana projelendirdiği Ağapark Yeşillendirme, plaj tesisleri ve sosyal yaşam merkezinin temeline ilk harç atıldı.



Aliağa Belediyesi, prestij projeleri serisine bir yenisini daha ekledi. Yalı Mahallesi plajlar bölgesinde 170 dönüm alana projelendirdiği Ağapark Yeşillendirme, plaj tesisleri ve sosyal yaşam merkezinin temeline ilk harcı Belediye Başkanı Serkan Acar ve AK Partili vekil Hamza Dağ birlikte attı. 


Ağapark projesinin ilk adımım attıkları için çok mutlu ve olduğunu Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar. "Yaklaşık 1 yıldır bürokratik işlemlerini takip ederek, üzerinde çalıştığımız Ağapark projemizin bugün saha çalışmalarına başlıyoruz. Bu süreçte projenin alt hazırlıklarını yapan belediyemizin ilgili müdürlüklerine, desteklerini bizden esirgemediği için  İzmir  Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ'a. İzmir Defterdarlığına ve Milli Emlak Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyorum'' dedi. 


Ayrım yapmadıklarını belirten Dağ, şunları söyledi: "Ankara'da bürokrasi engeline takılan projelerin takibini yapmak ve bu yönde projelerin bir an önce tamamlanmasını sağlamak milletvekili olarak bizim görevimizdir." 


Ege Telgraf


Geri Dön