23 / 04 / 2024

bursa sosyal yaşam alanları

bursa sosyal yaşam alanları

Bursa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda İnegöl Cerrah'a yeni bir sosyal yaşam alanı inşa ediyor.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni yaşam merkezi!

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, uzun zamandır sadece söz verilen ve kağıt üzerinde kalan tarihi bir projenin daha startını verdi. Başkan Kanar, ilçenin yaşam merkezi haline geleceğini söyledi.

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank'ın karşısındaki yaklaşık 37 dönümlük alan ilçeye kazandırılacak dev yaşam merkezinde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

bursa sosyal yaşam alanları Haberi

bursa sosyal yaşam alanları


Bursa’nın her köşesinde ihtiyaç duyulan çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşların yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde çevre odaklı yatırımlarına da devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl İlçesi’nde incelemelerde bulundu. Cerrah’taki parkın yeni bir sosyal yaşam alanı olarak düzenleneceğini belirten Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak çevreye büyük önem veriyoruz. Özellikle yeşil alan miktarını artırma noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Kentin tüm ilçelerinde ihtiyaç duyulan çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Altepe, “İnegöl Cerrah’ta bulunan 70 bin metrekarelik park ve rekreasyon alanı yeniden düzenleniyor. Büyük, güzel ve çok değerli bir alan… Yanındaki deresi ve ağaçlarıyla, İnegöl halkının nefes aldığı bir yer. Burada piknik yerleri, yürüyüş yolları, spor ve çocuk oyun alanları, yamaç düzenlemeleri gibi çalışmalarla halkımızın güzel vakit geçirdiği...