26 / 04 / 2024

ING Bank’tan emekliye dev promosyon! Son güne kalmadan hemen bakın!

ING Bank’tan emekliye dev promosyon! Son güne kalmadan hemen bakın!

ING Bank emekli promosyon ödemelerinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Maaşını taşımak isteyenler en fazla promosyonu hangi banka veriyor diye sorguluyor. Peki ING Bank emekli promosyonu ne kadar? Bütün detaylar haberimizde…



Emekli vatandaşlar hem emekli maaşını alabileceği bankaya hem de bütçesine katkıda bulunacak bir promosyon tutarına karar vermek için araştırmalarını sürdürüyor. ING Bank'ın verdiği emekli promosyonlarını merak eden vatandaşların kafasındaki bütün soru işaretleri burada yanıt bulacak.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU ALMAK İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Emekli maaşını ING’ye taşıyan emekli vatandaşlar maaş tutarına göre ek koşulsuz 7.000 liraya varan nakit promosyondan faydalanabilir. Ayrıca emekli yakınını da ING’ye getirenler toplamda 1.250 liraya varan ek promosyon kazanıyor. Maaşını ING’ye taşıyan emekliler, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmamış olacak.

Öte yandan maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay süre ile Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan da faydalanabiliyor.

Emekli maaşını ING’ye taşıyanlara, %1,69'dan başlayan faiz oranı ile ihtiyaç kredisi de ING'de. Üstelik, kredi tahsis ücreti de ödemek gerekmiyor.

ING BANK’A EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

ING Bank'a emekli maaşını taşımak isteyenler e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilir. E-devlet şifresi olmayan emekli vatandaşların e-devlet şifrelerini almak için PTT şubelerine gitmesi gerekiyor. E-devlet üzerinden başvuru yapamayan vatandaşlar fırsatı kaçırmamak için en yakın ING şubesine giderek emekli maaşını taşıyabilir ve promosyon ödemesinden faydalanabilir.

 


Geri Dön