25 / 04 / 2024

İngiliz gayrimenkul sektörü Peker Holding’in davetinde buluştu!

İngiliz gayrimenkul sektörü Peker Holding’in davetinde buluştu!

İngiltere ve Almanya’da geliştirdiği 15 farklı projeyle, Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışındaki en önemli temsilcileri arasında bulunan Peker Holding, yeni yıl resepsiyonunu bu yıl İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenledi.



1986 yılından beri Türk gayrimenkul sektörünün önde gelen oyuncuları arasında bulunan ve yaklaşık 6 yıl önce yurt dışında ilk yatırımını gerçekleştiren Peker Holding’in yeni yıl resepsiyonu, Londra gayrimenkul ve finans piyasasını buluşturdu.

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker’in ev sahipliğinde, Londra’nın en ünlü özel kulüplerinden The Arts Club’da gerçekleşen etkinliğe, Peker Holding’in iş ortakları, paydaşları, kamu yöneticileri ve çalışanları katılım gösterdi.

Organizasyon kapsamında kısa bir konuşma yapan Ayşegül Peker, Türkiye’deki tecrübelerini 6 yıl önce yurt dışına taşımaya karar verdiklerini ve ilk projelerini Londra’da hayata geçirdiklerini söyledi. Peker, Londra’nın kendileri için özel bir anlam taşıdığını dile getirdi.

Ülkedeki son yatırımlarını, bu yıl içinde İngiltere’nin yükselen yıldızları arasında gösterilen, Londra’ya ve mega projelere olan yakınlığıyla dikkat çeken Gravesend’de gerçekleştirdiklerini; bunun dışında Almanya’da hayata geçirdikleri projelerinde ciddi bir yatırımcı ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Ayşegül Peker, “Londra’da elde ettiğimiz başarıyı Avrupa’nın diğer ülkelerine taşımanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarının ardında Londra’nın bize getirdiği şansın önemli olduğunu söylemeliyim. Kendimizi evimizde hissetmemizi sağladığınız için hepinize çok teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


Geri Dön