25 / 04 / 2024

İngiltere'de bir baba kızları için ağaç ev inşa etti!

İngiltere'de bir baba kızları için ağaç ev inşa etti!

İngiltere'nin Watford kentinde yaşayan Joe Rackley isimli bir baba, kızları 3 yaşındaki Tabitha ve 3 aylık Rosa için ağaç ev inşa etti...



İngiltere'nin Watford kentinde yaşayan Joe Rackley isimli bir baba, koronavirüs nedeniyle okullara ara verilmesini değerlendirdi. 43 yaşındaki Rackley, iki kızı için büyük bir sürpriz yaptı ve ağaç ev yaptı.

3 yaşındaki Tabitha ve 3 aylık Rosa için projeye 1 Nisan'da başlayan baba, sadece 120 Sterlin'e ağacın tepesinde ev inşa etti.

Habertürk'te yer alan habere göre; Joe ilk başta ahşap paletler için arayışa geçti. Bütçesini ahşaba ayırmak istemeyen Joe eski paletler buldu ve onları zımparaladı. 

Joe, kaydırak, çatı plastiği, mantar zemin, birkaç vidaya toplam 120 Sterlin harcadı. Evde olan malzemelerle günde birkaç saat çalışarak sonuca ulaşan babanın projesi 4 Mayıs'ta tamamlandı. 

Joe Rackley, evinin inşa aşamasında çektiği fotoğrafları Instagram sayfasında paylaştı. Fotoğraflar beğeni ve övgü topladı.

Vaktini boşa harcamamak için böyle bir işe girişen Rackley, belli bir planı ve çizimi olmadığını, bu nedenle deneme yanılma yoluyla inşaatı bitirdiğini ekledi. 

Joe, "Hangi malzeme ve aletleri kullanacağınızı biliyorsanız düşük maliyetle ağaç ev inşa etmek mümkün" dedi.

Artvin'deki ev görenleri hayran bıraktı!


Geri Dön