26 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala Topkapı daire fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı daire fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala Topkapı daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.



Inİstanbul Gala Topkapı daire fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedelin yüzde 75'i 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında yapılması öngörülen  Inİstanbul Gala  Konutları İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Proje 788 adet üniteden meydana geliyor.


Nef Inİstanbul Gala'da konutların büyüklükleri minimum 48 metrekare, maksimum 308 metrekare olarak dizayn edildi. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Inİstanbul Gala Topkapı'da yüzde 1 peşinatta, yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle, kalan kısım ise teslimde ödeniyor.


Davutpaşa Inİstanbul Gala lokasyon olarak Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, TEM'e 7 kilometre, metroya 400 metre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre mesafede yer alıyor.


Inİstanbul Gala Topkapı daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede kapalı otopark, yüzme havuzu, oyun alanları, asansör, kreş, sinema, basketbol sahası, güvenlik, mescit gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Inİstanbul Gala telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön