19 / 04 / 2024

iş gyo Inİstanbul Gala nerede

iş gyo Inİstanbul Gala nerede

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta olan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Rezidans'ta daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala ödeme tablosu...

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri satılık!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen proje TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. İş GYO Inİstanbul Gala Evleri satılık seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi!

İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Evleri'nde daire alanlarının 48 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi ne zaman?

İş GYO Inİstanbul Gala satılık konut!

Toplam 788 ticari ünitenin yer aldığı projede ödemelere göre 30 ay vade farksız taksitlendirilme sağlanıyor. İş GYO Inİstanbul Gala satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İş GYO Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala Topkapı satış ofisi telefon!

Lansmana özel fırsatlarla satışlarına devam eden Inİstanbul Gala Topkapı satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Proje İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık konut!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık konut alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçiriliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala ödemeleri!

Topkapı Inİstanbul Gala ödemeleri kapsamında 30 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşeceği proje E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Inİstanbul Gala Topkapı satış fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz fırsatı sunan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

Inİstanbul Gala Topkapı daire fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala Davutpaşa satış ofisi telefon!

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen Inİstanbul Gala Davutpaşa satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabilen projede lansmana özel kampanyalar devam ediyor.

İş GYO Inistanbul Gala ödeme koşulları!

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen projede 788 adet daire bulunuyor. İş GYO Inistanbul Gala ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala konut fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Gala konut fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek.

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İş GYO Kanyon AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 parsele ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi. İhaleyi 448 milyon TL sözleşme bedeli ile Siyahkalem İnşaat kazandı.

Türk iş ve inşaat makinelerine Çin'de büyük ilgi!

Türk iş ve inşaat makineleri sektörü, İMDER tarafından Çin'de hayata geçirilen 15. BICES Pekin Uluslararası İş, İnşaat ve Madencilik Makineleri Fuarı'na katılım gösterdi.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Keçiören’in ilk sergi salonu tamamlandı!

Keçiören Belediyesi, Keçiören’in ilk sergi salonunun inşaatını da tamamladı.

Doğu ve Güneydoğu'da 30 bin konut ve işyeri inşa edildi!

Doğu ve Güneydoğu seçimde "devam" dedi. Devlet, merkezlerin alt yapıları yenilendi, bölgeye 30 bin konut ve binlerce işyeri inşa edildi...

Yıldırım Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçedeki Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatını tamamladı.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Başiskele'de muhtarlık binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Danışma İrtibat Bürosu ve Muhtarlık Hizmet Binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Başiskele'deki 5 işyerinin inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Başiskele'de muhtarlık hizmet binası ve 5 adet 40 metrekarelik iş yerlerinin inşaat çalışmaları bitti . Bölgede çevre düzenlemesi için çalışmalar devam ediyor.

Antalya EXPO 2016'ya bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor!

"Çiçek ve çocuk" temasıyla 22 Nisan'da resmi açılışı yapılacak EXPO 2016 Antalya'ya alanındaki "yerel şehirler" temalı bölüme bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor. Kaleiçi evinin bahçesinde çocuklar için oyun alanları da yer alacak.

iş gyo Inİstanbul Gala nerede Haberi

iş gyo Inİstanbul Gala nerede

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonların bulunduğu Inİstanbul Gala Topkapı'da yüzde 25 peşinatta, kalan bedel 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Inİstanbul Gala Rezidans'ta dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Proje 788 üniteden oluşuyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala'da güvenlik, asansör, yüzme havuzu, oyun alanları, mescit, sinema, kapalı otopark, kreş, basketbol sahası gibi...