27 / 04 / 2024

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala Evleri'nde daire alanlarının 48 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi ne zaman?



Topkapı  Inİstanbul Gala  Evleri daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede toplam 788 adet ticari ünite bulunuyor. 


Inİstanbul Gala Evleri sosyal kullanım alanları arasında kapalı otopark,mescit, güvenlik, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema,yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Inİstanbul Gala Residence fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi.


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi  2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor.


Inİstanbul Gala Evleri konum olarak E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Inİstanbul Gala Residence satış ofisi iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön