28 / 03 / 2024

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen Inİstanbul Gala eski Topkapı Şişecam Fabrikası alanı üzerine inşa ediliyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi ne zaman?



İnistanbul Gala Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 788 adet üniteden meydana geliyor.


Topkapı  Inİstanbul Gala  'da belirlenen  ödeme koşullarıyla yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 25'si teslimde, kalanı banka kredisiyle ödeniyor. 


İnİstanbul Gala Konutları E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre yakınlıkta yer alıyor.


Topkapı Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi  Aralık 2017 olarak belirlendi.Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası alanı üzerine kuruluyor.


İş GYO ve Nef ortaklığında yapılan Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında kalan bedel için 30 ay vade farksız taksit uygulanıyor. 


İnİstanbul Gala Topkapı Evleri  sosyal alanları asansör, oyun alanları, kreş, güvenlik, basketbol sahası, sinema, mescit, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi donatılardan oluşuyor.


Topkapı Inİstanbul Gala satış ofisi 

tel: 444 72 21

web: www.inistanbultopkapi.com

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön