24 / 04 / 2024

İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi!

İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inistanbul Hayat

İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnistanbul Hayat Davutpaşa projesinde daire fiyatları 376 bin liradan başlayarak değişiyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Topkapı'da yükselen İnistanbul Hayat projesi Davutpaşa bölgesinde eski Şişecam Fabrikası'nın yerine yapılıyor. İnistanbul Hayat projesi İş GYO ve Nef imzasını taşıyor.


Topkapı İnistanbul Hayat Evleri projesinde 1+1 ve 2+1 daire alternatifleri sunuluyor. İnistanbul Hayat Topkapı'da daireler Aralık 2018 yılında teslim edilecek.


48 ay sıfır faizle taksitli olarak ya da yüzde 1 peşinatla ödemelerin yapıldığı İnistanbul Hayat Evleri'nde spor alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilrisiniz. İnistanbul Hayat Evleri projesinde 1+1'ler 376 bin lira, 2+1'ler 564 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


İnistanbul Hayat Evleri Topkapı projesinde 1+1 daire tipleri 48 metrekare ile 118 metrekare arasında, 2+1 daire tipleri 79 metrekare ile 155 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.



İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi!

Adres: Anadolu Şişecam Askeri Fırın Sokak Çıkmazı No:1 Maltepe Mahallesi Davutpaşa – Topkapı / İstanbul


İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi

Telefon: 444 72 21

Web : www.inistanbultopkapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön