19 / 04 / 2024

İnistanbul Topkapı'da teslimler başladı!

İnistanbul Topkapı'da teslimler başladı!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Topkapı projesinde daire teslimlerine başlandı. Proje kapsamında 2 bin konutun teslim edilmesi planlanıyor. 



Son 4 yılda 6000’den fazla konutun teslimini gerçekleştiren Nef; 2019 yılı başında Nef 22 Ataköy, Nef 39 Seyrantepe ve Nef 25 Şişli projelerindeki konut ve mağazaları sahiplerine teslim etmişti. İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinin üçüncü etabında teslimlere başlayan Nef; 2019 yılının geri kalanında İnistanbul Topkapı projesinin son etabının, Nef Sancaktepe ve Nef Yalıkavak projelerinin teslimlerini yapmayı hedefliyor.

İnistanbul Topkapı projesinde 2000 konut teslimi

İnistanbul Topkapı projesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede konumlanıyor. İnistanbul Topkapı projesinde yer alan Gala ve Lokal etaplarında bu zamana kadar 1707 adet daire sahiplerine teslim edildi. 4 etapta toplam 2698 daireden oluşan projede, Hayat etabında bulunan 404 konut için teslimlere geçtiğimiz günlerde başlandı. Hayat etabının teslimlerinin tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 bini aşacak.

Ortalama doluluk yüzde 90’ın üzerinde

Teslim edilen projelerde altıncı aydan sonra doluluk oranlarının yüzde 90’ı aştığını söyleyen Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik; “Yüksek doluluk oranlarında Nef’in marka algısı, projelerimizin lokasyonu ve mimari tasarımı ile patentli inovasyonumuz Foldhome konseptinin katkısı oldukça yüksek. Foldhome konsepti sayesinde, daire sakinlerimiz oturdukları binada yer alan müzik odası, spor salonu, oyun odası, sinema odası gibi kişiye özel 24 farklı kullanım alanından, sabit aidat ödemeden yalnızca kullanıldıkları zaman kadar bir ücret ödeyerek faydalanabiliyorlar. Örnek vermek gerekirse Nef projelerinde yaşayan ev sahipleri ve kiracılar; 3 odalı evlerine, basketbol sahası, sinema odası ve misafir odası ekleyerek istedikleri zaman 6 odaya çıkarabiliyorlar.” diye konuştu. 

Selçuk Çelik ayrıca, daire teslimleri sonrasın bağımsız bir araştırma kuruluşu tarafından yapılan anketlerde konut teslimi müşteri memnuniyet oranının yüzde 91'e ulaştığını söyledi.

www.inistanbultopkapi.com/


Geri Dön